De vrolijke kleuren, uitbundige patronen en kleurrijke tekeningen van wilde dieren kenmerken allemaal onze Afrikaanse woonaccessoires.

Afrikaanse kussens

We hebben vele prachtige Afrikaanse kussen handgemaakt. De prachtige Afrikaanse kleuren en patronen creëren een gezellige sfeer. Tevens zijn alle kussens handgemaakt en worden ze nauwkeurig gecontroleerd op fouten.

Kussens bekijken

Afrikaanse Tote Bags

Een tote bag is de perfecte tas om altijd bij je te hebben. Of je nu een paar boodschapjes in de super doet, een date in het park hebt of lekker gaat shoppen, dit vrolijke tasje komt altijd van pas. Onze tote bags zijn gemaakt van kleurrijke Afrikaanse stoffen. De stoffen zijn van 100% katoen. De tassen zijn 40x40 cm. Dit kan een paar centimeter afwijken, omdat het handgemaakte Afrikaanse tassen zijn.

Tote bags bekijken

Herbruikbare boterhamzakjes

Onze sandwichwraps zijn ideaal voor het meenemen van  boterhammen of bolletjes voor de lunch. Doordat het een wrap is en de klittenbandsluiting lang genoeg is, kun je makkelijk meer dan 2 boterhammen meenemen. Ook voor het meenemen van groente of fruit is deze wrap zeer geschikt. De binnenkant is bekleed met een waterafstotende en voedselveilige pul stof. De buitenkant is, zoals je van de NichtenvandeDominee gewend bent een vrolijk Afrikaans stofje.

Herbruikbare boterhamzakjes