Deze unieke Afrikaanse kussens lonken naar een plekje op de stoel of de bank in tuin of in binnenshuis. De sierkussens met de Afrikaanse prints zijn een must in elk interieur als je houdt van kleur en vrolijkheid of graag opgevrolijkt wilt worden.

De sierkussens met hun Afrikaanse kleuren en patronen staan bijvoorbeeld prachtig tegen de kussens   een loungebank in de tuin of op de zitbank in de woonkamer. Ook is het een leuk cadeautje voor een verjaardag, Sinterklaas, of een verrassend afscheidscadeautje voor een collega.

Alle kussens worden in ons eigen naaiatelier gemaakt van stoffen die we hebben gevonden op onze reizen in Afrika en Europa. Geen enkel exemplaar kussen is hetzelfde, de voor- en achterkant zijn van dezelfde stof en er bestaan hooguit 5 dezelfde kussen met dezelfde print. De kussens zijn handgemaakt en geproduceerd in Nederland. Het kussen wordt geleverd zonder binnenkussen. Deze is optioneel en kan worden geleverd voor €7,50 exclusief verzendkosten.

Afmetingen kussens: 50 X 50 cm

Vorm: Vierkant met hotelsluiting

Materiaal: 100 % katoen, indien anders, dan wordt dit vermeld bij de tekst van het kussen.

Wasbaar: Ja

Wasvoorschrift: machinewas op maximaal  60 graden

Zon: kan prima tegen de zon, en verkleurt licht als het dag en nacht aan de weersomstandigheden buiten wordt blootgesteld.

{products:34,33,27,20}